2 gedachten over “Onderdeel van een bronzen doopvont poot: 12e eeuw – 13e eeuw”

  1. Hallo, ik ben gepensioneerd, en mijn hobby is de studie van romaanse en gotische doopvonten. Ik ben ook rapporteur voor het project BAPTISTERIA SACRA INDEX van de universiteit van Toronto (Canada) voor de Benelux. Zie hun website via Google. Graag zou ik meer informatie hebben over dit hoofdje : hoe is men tot de hypothese van doopvont gekomen ? Werd het misschien dicht bij een kerk gevonden ? Kan je vrijgeven waar het gevonden werd ? Mag ik een foto van dit object in de database van Baptisteria Sacra Index opnemen ? Dank bij voorbaat voor uw reactie. Ik sta graag ter beschikking voor informatie over mijn hobby. Hartelijke groeten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: